Villa Vista - Het luxe vakantie gevoel

De omgeving

De vakantievilla van Villa Vista bevindt zich op de luxe urbanisatie La Sella, dat 'het zadel' betekent. Op deze luxe urbanisatie bevinden zich:
  • 2 restaurants
  • 8 tennisbanen (tegen speelvergoeding)
  • een supermarkt
  • een apotheek
Dagelijks zijn in de verschillende dorpen markten. In de omgeving vindt u verschillende stranden zoals Bona Platja, Las Marinas en de Arena. In de directe omgeving bevinden zich verschillende golfbanen en restaurants. Mooie wandelroutes vindt u op de Montgo en Bernia.

Denia heeft twee jachthavens waar u eventueel een boot kunt huren. Vergeet hiervoor niet uw vaarbewijs mee te nemen.

Ligging van de vakantievilla

Denia: 8 km
Alicante: 86 km
Valencia: 105 km
Afstand Utrecht - Villa Vista: 1.954 kilometer

Strand & zee

Op 6 kilometer afstand van de vakantievilla bevindt zich de Middelandse zee met haar stranden. De route naar deze prachtige stranden aan 'Las Marinas' vindt u op deze pagina.

Klimaat

Spanje, zon, zee, strand... Spanje staat bekend om zijn heerlijke klimaat en vele zonuren. Op deze pagina vindt u meer informatie over het klimaat.


Golfbanen

In de omgeving van de vakantievilla bevinden zich ook verschillende golfbanen. Deze kunt u in een overzicht terugvinden op deze pagina.


Restaurants

Er bevinden zich in de omgeving van de vakantievilla veel verschillende restaurants. Op deze pagina treft u een overzicht van de restaurants aan.

Omgeving foto's

In het foto overzicht treft u foto's aan van de omgeving. Zo krijgt u een goede indruk van wat u allemaal kunt verwachten.

Actueel

Oktober 2019
Boek nu en krijg de 2e week 25% korting!

Onze prijzen zijn ALL-IN, dus inclusief:
- bedlinnen
- badlinnen
- elektriciteit
- eindschoonmaak

Vliegen naar Spanje

Reserveren

Bel 0527 - 63 63 79 of
reserveer vrijblijvend online.

Het weer in Dénia

Sitemap